25 mars 2012

Tant-fnatt

Vi satt på campus Sussex, i solen, bland påskliljorna, vi njöt av livet, av det goda universitetskaffet. Vi njöt av sommaren som redan gjort sig påmind (notera T-shirt. Notera också svenskans kappa). Precis ett år senare, och under dagen har jag spottat 4 fjärliar, lyssnat på fågelkvitter och hängt på en solig veranda. I Dalby och inte i Brighton, förvisso. Känslan var nästan densamma. 

Måste vara den mest tacksamma wanna-be-britt på denna jord. Allt detta vädersnack, tesörplandet ur mönstrade små koppar, för att inte tala om förkärleken till blommiga klänningar i manchester och lyckan över att överraska sig själv med nygräddat bröd en tidig söndag morgon? Eller är det bara ett, citat Gelin, tecken på att tantigheten à la Grynet kommit för att stanna...? (Här syftade hon visserligen på sig själv, men jag tog åt mig).



 All kärlek till my old housemates, University of Sussex och tesörplande tanter.

1 kommentar:

  1. tack så mycket för det miljösmarta aprikos-tipset elin, ska köpa de osvavlade nästa gång for sure! :) jaa, men testa & köp jordnötssmör en gång åtminstone - även om det är ganska kaloririkt är det ju bara jordnötter & salt, inget mer! :D kraam

    SvaraRadera